Praktisk

 

Hvordan kommer du i kontakt med mig?

Ring på telefon 42210126, eller send en mail til ann@kraniosakral-biodynamics.dk.

Jeg har ikke fast telefontid. Tager jeg ikke telefonen, så læg en besked til mig. På hverdage vender jeg så vidt muligt tilbage samme dag, med mindre min telefonsvarer oplyser noget andet.

Hvor kan jeg få behandling?

 

Torup (Se på kort)

 

Jeg har klinik privat på adressen Solen 38, 3390 Hundested i Økosamfundet Dyssekilde, (årets bæredygtige landsby) Torup.

Fra 1/1 2020 starter jeg op i Torup Behandlercenter, Hågendrupvej 6A, 3390 Hundested. Det er gode parkeringsforhold på kirkens parkeringsplads.

På hverdage går der tog hver halve time fra/mod Hundested og Hillerød. Hvis det er muligt tilrettelægger jeg gerne din tid så den passer med toget.

På stationen kan du også parkere din bil. Ellers skal du parkere den på Økosamfundet Dyssekildes fælles parkeringsplads som har adressen Solen 1A, 3390 Hundested.

Hvornår kan jeg få en tid?

I Torup er det muligt at få behandlingstider fra kl 10. Den seneste tid er kl 17. Jeg arbejder på hverdage.

København (Se på kort)

I København har jeg klinikadresse i Heart House på Amagertorv 14B.

Jeg arbejder i København hver mandag -21.30

Hvordan finder jeg Amagertorv 14B ?

Før kl.18: Gå gennem passagen ved Scarpa Sko, hen til det ”fritstående” elevator i gården. Ring på Heart House 3.sal, så bliver elevatoren sendt ned til dig.

Efter kl.18: Gå om hjørnet til Niels Hemmingsens Gade 6. Når du står foran den grønne port, så ring på klokken i højre side, ring på Heart House 3.sal. Gå igennem porten til den fritstående elevator, og ring igen på Heart House 3.sal, så bliver elevatoren sendt ned til dig.

Kom gerne max. 5 minutter før din behandling starter. Jeg har desværre ikke mulighed for at tilbyde et åbent venteværelse.

Hjemme hos dig

Jeg kører i nogle tilfælde ud til dig. Det kan være hvis du er kommet alvorligt til skade, er blevet opereret, ikke kan gå, eller f.eks. er højt oppe i årene.

Jeg kører ud mod et tillæg i prisen. Det er afhængigt af hvor du bor, men regn med ½-1 times behandlingspris oveni.