En behandling hos mig

Kraniosakral Behandling Ann Møller Nielsen

Ann Møller Nielsen
Kropsbehandler

 

Inden du kommer hos mig første gang, har vi som regel talt i telefon sammen, så jeg har kendskab til dine symptomer, livssituation og hvorfor du opsøger mig.

Når du kommer til behandlingen, har vi en indledende samtale, normalt af 5-10 minutters varighed. Denne samtale handler om hvordan du har det lige nu, og hvad der rør sig i dit liv. Hvis du kommer fordi du har smerter, vil jeg spørge hvordan det har været med dem siden vi sås sidst. Jeg kan også spørge dig om andre ting som intuitivt falder for, og som jeg fornemmer er vigtigt at bringe ind i samtalen.

I min behandling kan jeg også gøre brug af at instruere i forskellige Mindfullness øvelser, som du kan lave hjemme, og som understøtter min behandlingsform.

Resten af behandlingen foregår liggende på en briks med tøjet på, en pude under hovedet og et tæppe på- du skal ligge som det er godt og behageligt for dig. Jeg retter op på spændinger og ubalancer gennem blide berøringer og ofte holder jeg hænderne lang tid på samme sted.

Der er ikke noget i behandlingen, der normalt gør ondt eller på anden måde er ubehageligt. Dog kan du i nogle tilfælde opleve, at dine symptomer blusser svagt op, for derefter at klinge af igen. Mine klienter fortæller ofte, at de synes behandlingen er meget behagelig. Hvis du har været anspændt og har haft ondt i lang tid, kan det også være at du falder i en behagelig søvn, eller glider lidt ud og ind af en drømmelignende tilstand. Dette er kun godt, behandlingen virker alligevel.

Efter behandlingen runder vi af med en kort samtale.

Det fylder  meget for mennesker, der har ondt, og det kan gå meget ud over livskvaliteten hvis smerterne er længerevarende.

Derfor er jeg  glad for at kunne hjælpe mennesker af med deres smerter, og hjælpe og understøtte dybere udviklingsprocesser.