Piskesmæld

Hvis du har været udsat for et piskesmæld er du højst sandsynligt uhyre følsom i forhold til behandling, og kan ofte næsten ikke tåle at blive rørt ved.

Symptomerne efter et piskesmæld kan være mange, men ofte er det et eller flere af følgende:

  • Hovedpine
  • Søvnbesvær
  • Koncentrationsbesvær
  • Stresssymptomer
  • Ømhed og stivhed i nakke og halsområdet
  • Svimmelhed
  • Og hvis kroppen ikke har formået, eller fået hjælp til at hele op efter ulykken – nedsat evne til at klare dagligdagen. I det hele taget kan en sådan ulykke starte en negativ spiral i privat og arbejdslivet.

Et piskesmæld opstår enten som følge af påkørsel, eller andre ulykker hvor hovedet kastes voldsomt bagud og derefter frem, eller omvendt. Den pludselige og kraftige påvirkning af nakken og halsens muskler og sener fører til anspændte muskler, overstrækning i vævet og evt. små væskeophobninger. For dig der har været udsat for et piskesmæld, vil din krop og dit nervesystem sandsynligvis befinde sig i en alarmtilstand, der ikke vil lægge sig.

Biodynamics er så blid en behandlingsform, og din krop og dit nervesystem vil falde til ro og føle sig mødt .

De påvirkede muskler, sener, binde- og  hjernevæv kan starte med at regenerere.

Den energi der har været bundet i smerter, indre stress og andre symptomer vil blive frigjort til glæde for dig og dit liv.

Med stor sandsynlighed vil healingsprocessen af et piskesmæld også medføre en dybere personlig udvikling.

 

Læs her hvad Käthe siger om et behandlingsforløb hos mig:

Da jeg begyndte hos Ann tilbage i efteråret 2017, havde jeg gennem lang tid afprøvet en del forskellige behandlinger og jeg var behandlingstræt. Jeg fik Ann anbefalet af en bekendt, der havde hørt godt om Ann og jeg gav det derfor en chance.

Jeg blev tilbage i 2012 påkørt bagfra og pådrog mig et alvorligt piskesmæld. Jeg har lige siden bøvlet med smerterne i min nakke, skulder samt venstre arm, der er værre i nogle perioder end i andre samt en fastlåsthed i min nakke. Det jeg dog var mest udfordret af, var den træthed, forvirring, koncentrationsbesvær, svimmelhed, opfarenhed mm der fulgte med. I 2016 blev jeg syg af stress og det var i den forbindelse, at jeg kom i kontakt med Ann. Jeg købte 6 gange med det samme hos Ann og jeg har i den grad ikke fortrudt det. Efter allerede anden gang kunne jeg bevæge min nakke meget mere frit. Det havde jeg ikke kunne i meget lang tid og det holder ved den dag i dag.

Jeg er ikke fuldstændig fri af mine smerter i min krop, men jeg kan holde dem ud på en helt anden måde, end jeg kunne før jeg kom hos Ann. Hun har endvidere, som jeg tror, er af meget vigtig betydning, beroliget mit nervesystem. Jeg er ikke lige så ramt af svimmelhed, træthed og har igen meget nemmere ved at koncentrere mig. Jeg har heller ikke hørt mig selv blive så rasende, som jeg desværre før hen kunne blive.

Jeg giver derfor mine varmeste anbefalinger til Ann!

Skrevet af Käthe Bech Christensen